Následovaly inovativní vícebarevné omotávky s geometrickými obrazci a také spolupráce s nejlepšími profesionálními závodníky.

V sortimentu najdete široké spektrum omotávek s různými druhy povrchu podle použitého materiálu, kdy základ tvoří vždy patentovaná směs  E.V. A. a další příměs jako silikon, latex, polyurethan nebo korek. Ten je od devadesátých let hlavním produktem celého portfolia. Nabízí elastický grip a optimální komfort. Korek se stal okamžitým úspěchem a rapidně vystřídal tradiční PVC materiály.

Omotávka Grip Evo nabízí moderní příjemně lepivý grip díky použití latexu. V balení jsou potom dva kusy o délce 180 cm a šířce 3 cm. Tloušťka je od středu 2,5 mm do kraje 0,5 mm.  Hmotnost 77 g potěší každého „gramaře“.

K dispozici je 7 barevných variant od klasické černé, bílé až po Giro růžovou nebo matně zelenou. Cena je  399 Kč.

loading...

V nabídce je i velmi designová reflexní omotávka Reflective s příměsí silikonu, která spojuje skvělé jízdní vlastnosti s vysokým komfortem, příjemně lepivým gripem a vysokou bezpečností. V zhoršených světelných podmínkách zvyšuje viditelnost cyklisty. Cena této omotávky je 849 Kč.

Nabídku produktů BikeRibbon naleznete na webu Mojekolo.cz.